Вторник 16, Април 2024г.
Архив на новини
Публикувана на: 15.03.2020г.

Обучение на учениците от разстояние в периода от 16 март до 29 март

Уважаеми ученици и родители,

Във връзка с обявената национална грипна епидемия, в условията на пандемично разпространение на COVID-19 в световен план и препоръки на Националния оперативен щаб на територията на република България, Ви уведомяваме, че учебните занятия са преустановени до 29 март.

Моля да ограничите максимално достъпа си до закрити обществени места или такива, в които има струпване на хора (заведения, клубове, магазини, домове и други). Престоявайте възможно най-дълго в домовете си. Използвайте това време за обучение, затвърждаване и упражняване на учебно съдържание.

През периода от 16 март до 29 март училището ще провежда обучение от разстояние. Учителите ще ви предоставят материали за обучение, използвайки технологиите и социалните мрежи.

Уважаеми родители,

Като отговорни граждани следете здравословното състояние на своите деца.

Подкрепяйте и мотивирайте децата си да се запознават редовно с учебните материали, предоставени им по различни начини от техните учители.

Препоръчваме на всяко семейство да подготви детето си за предстоящите учебни занятия в домашни условия, като използва предоставените от учителя обучителни материали.

Уважаеми родители, ако сте сменили телефонния си номер, моля да се свържете с класния ръководител на детето си, за да се информирате за новия начин на обучение от разстояние.

Достъпът до училищната сграда е ограничен до завръщането на учениците в училище и до отминаване на епидемиологичната обстановка.

Контактите с директор, класни ръководители, учители и служители ще се осъществяват по телефон или онлайн.

Ще получавате информация по телефона, чрез групите във Viber и Facebook, на сайта на училището http://ou-vaptsarov.com/ и страницата на училището във Facebook.

Предприетите мерки са с цел предотвратяване и ограничение на разпространението на COVID-19 и на други вирусни заболявания, за да се осигури живота и здравето на учениците, педагогическите специалисти и другите служители в ОУ “Никола Й. Вапцаров!“.

Благодарим Ви за разбирането и съдействието!

Бъдете здрави, силни и отговорни!

 

МАРИЯ ДЕЛЧЕВА

Директор на ОУ “Никола Й. Вапцаров“

гр. Хасково

 

Сподели: